• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering
IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij onze naambordjes heeft u de keuze uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met zwarte en witte afdekkapjes voor op de schroeven.

Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders of de blinde bevestig. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95 voor de rvs afstandhouders en €3,95 voor de blinde bevestiging . Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat de bevesting door het bordje heen te zien is. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders en de blinde bevestiging komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

Voor een duidelijk overzicht tussen de soorten bevestigingen klikt u op onderstaande link.

Soorten bevestiging

Bent u de bevestiging verloren van uw naambordje, of bent u verhuist en vergeten de bevestiging mee te nemen dan kunt u via onderstaande link een los setje bestellen.

Losse bevestiging.

Rvs afstandhouders_(1)