• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering

Dieren

Naamborden met dieren

Hart

Is uw naambordje ook aan vervanging toe? En heeft u huisdieren of bent u liefhebber van een bepaald dier. Wat is er dan leuker om dit op uw naambord te verwerken.

Wij hebben van bijna alle hondenrassen wel meerdere afbeeldingen in onze afbeeldingen bibliotheek zitten. Zo kunt u zelf eenvoudig uw eigen naambordje met dieren samenstellen. U kunt ook meerdere dieren samenvoegen, Bijvoorbeeld een naambord met een kat en een hond.

Maar wij hebben nog veel meer dieren in het assortiment zoals honden, katten, paarden, vogels, eekhoorns, leeuwen, duiven, konijntjes, vlinders en nog veel meer.

En kunt u niet vinden wat u zoekt dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, dan kunnen we samen even kijken naar de mogelijkheden.


Contact opnemen!

IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van laser gesneden plexiglas, (met uitzondering van de RVS Look)deze zijn gemaakt van dibont. Plexiglas is een kunststof plaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren van op voorraad.  Helder, Opaal, Wit, Zwart, Mat zwart, Grijs en rvs look dibont.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken, Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de RVS afstandhouders dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de RVS afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Montage instructie Group
Rvs afstandhouders_(1)