• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering

Blanco producten


Hoe maakt u een naambordje?

Hart
Allereerst heeft u natuurlijk een plaatje nodig waar u de namen op kunt maken. hiervoor hebben wij Plexiglas naamplaatjes en Rvs-look plaatjes waar u zelf uw eigen naambordje op kan maken. Het plexiglas bordje is laser gesneden ​en dus super netjes en strak afgewerkt. Ook de gaten in de hoeken zijn er met de laser in gesneden waardoor deze ook een strakke rand hebben en geen kartels. Deze gaten zitten 1,5 cm uit de kant en worden aangepast aan het soort bevestiging wat u selecteert, u heeft de keuze uit 5,5mm en 9mm gaten. De acrylaat plaatjes zijn 3mm dik en in diverse standaard maten te verkrijgen. De RVS-look plaatjes zijn van Dibond met een geborstelde afwerking, hierdoor krijgen ze de uitstraling van rvs.
Nu kunt u het plaatje afwerken op uw eigen manier zoals met een cameo stickers uitsnijden of een afbeelding er op stickeren. Of misschien wel met een laser namen eruit laseren.
IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van laser gesneden plexiglas, (met uitzondering van de RVS Look)deze zijn gemaakt van dibont. Plexiglas is een kunststof plaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren van op voorraad.  Helder, Opaal, Wit, Zwart, Mat zwart, Grijs en rvs look dibont.

Bevestiging

Bij de naamborden heeft u de keus uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.

 Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders of de blinde bevestig. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95 voor de rvs afstandhouders en €3,95 voor de blinde bevestiging . Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders en de blinde bevestiging komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in. 

De blinde bevestiging gebeurt doormiddel van een sterke magneet, deze monteert u met 1 schroef aan de muur. 

Rvs afstandhouders_(1)