• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering

Vragen over de naambordjes

U kunt in de ontwerptool alles van kleur veranderen, zowel de naambordjes als de opdruk kunt u een kleur naar keuze geven.

Zeker! Een naambordje is een leuk cadeau voor diverse gelegenheden zoals VaderdagMoederdag, Huwelijk en geboorte.
En natuurlijk kan je er altijd iemand blij mee maken zonder bijzondere gelegenheid.
Mocht je niet helemaal weten wat de smaak van de ontvanger is kan je ook een cadeaubon geven, zodat ze zelf een naambordje kunnen ontwerpen.
Via onderstaande link komt u bij een uitleg pagina die u stap voor stap helpt bij het monteren van uw naambordje met standaard bevestiging.

Standaard leveren wij bevestiging bij de naambordjes, deze bestaan uit schroeven, pluggen, kunststof afstandbusjes en afdekdopjes in zwart en wit. 

U kunt ook kiezen voor de luxere bevestiging RVS afstandhouders, deze hebben 13mm afstand van de muur en geven het naambordje een mooiere en luxere uitstraling, zeker bij heldere naambordjes is dit aan te raden. Deze afstandhouders hebben een meerprijs van €5,95. 
En als derde optie hebben wij voor een meerprijs van €3,95 blinde bevestiging doormiddel van een sterke magneet.

Als u kiest voor zelf ontwerpen ziet u direct het resultaat. In de laatste stap bij de kassa krijgt u nogmaals uw ontwerp te zien en kunt u het nog controleren. Na het bestellen is het ontwerp niet meer aan te passen.
Kiest u voor laten ontwerpen, dan gaat een van onze medewerkers een proefdruk ontwerpen en deze krijgt u in de mail toegestuurd. U kunt deze dan controleren en zonodig aanpassingen doorgeven. (houd de mail in de gaten denk ook aan de (Spam box)
Hoe moet u het naambordje aan de muur bevestigen? Via onderstaande video kunt u stap voor stap zien hoe u het naambordje met afstandhouders aan de muur bevestigd.


Nadat u de bestelling heeft geplaatst komt bij ons uw ontwerp binnen en zullen wij deze na een korte controle doorzetten naar de printer.
De bordjes worden bedrukt d.m.v. een uv-printer. Hiermee kunnen wij kwalitatieve, uv bestendige full-color prints maken.

Wij geven op al onze naambordjes 2 jaar garantie.  U kunt van onze naambordjes jarenlang plezier hebben toch is de levensduur van de print afhankelijk van meerdere omstandigheden, Waaronder neerslag en voornamelijk zonlicht. Afhankelijk van waar uw naambordje hangt gaat deze langer mee.
Een naambordje is een gepersonaliseerd artikel en is om die reden niet te retourneren.
Mocht het naambordje niet aan de kwaliteitseisen voldoen of heeft u om een of andere reden een klacht. Stuur dan een mailtje met uw gegevens, ordernummer en klacht.
Stuur het artikel niet eerder retour dan dat u van ons een bevestiging heeft gehad.