• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
 • paint-palette Zelf ontwerpen
 • express-delivery Snelle levering

Naambordje voordeur strak met huisnummer

Productnummer: MD10436.2
Stel uw product samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Zelf ontwerpen
 25,95 Incl. BTW
Meest gekozen
 • Fill 1287 Handige ontwerp tool
 • Fill 1287 Stel zelf je bordje samen
 • Fill 1287 Makkelijk tekst opmaken
 • Fill 1287 Zie direct resultaat
Laten ontwerpen
 30,95 Incl. BTW
 • Fill 1287 Wij ontwerpen je naambord
 • Fill 1287 Voer enkele gegevens in
 • Fill 1287 Leun achterover
 • Fill 1287 Altijd een proefdruk
Stel uw product samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Let op:  de kleur van het naambordje wijzigt u in de ontwerptool

Afmeting
15x20 cm
Meest gekozen
 25,95 Incl. BTW
Blinde bevestiging
 29,90 Incl. BTW
Schroeven met dopjes
 25,95 Incl. BTW
Meest gekozen
RVS Afstandhouders
 31,90 Incl. BTW
Stel uw product samen:
Kies de kleur van het naambordje*
Kies de kleur van de opdruk van het naambordje*
Kies de kleur van het huisnummer bordje*
Kies de kleur van het huisnummer*
Namen*
Huisnummer*
Opmerkingen
 30,95 Incl. BTW
 • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
 • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
 • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 1097 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Naambordje voordeur strak met huisnummer

Het hebben van een mooi en duidelijk naambordje bij de voordeur is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je huis. Het naambordje zorgt niet alleen voor een overzichtelijke manier van vinden, maar het geeft ook een bepaalde sfeer weer. Dit naambordje is daar een perfect voorbeeld van. Door de strakke vormgeving en het extra plaatje voor het huisnummer, is het naambordje niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens erg functioneel.

De keuze voor afstandhouders als bevestiging is niet alleen praktisch, maar zorgt ook nog eens voor een extra dimensie aan het naambordje. Hierdoor komt het naambordje letterlijk en figuurlijk wat meer naar voren, wat het een luxe uitstraling geeft. Dit naambordje is dan ook een echte bestseller en zal zeker niet misstaan bij jouw voordeur.

Naast het uiterlijk en de functionaliteit van het naambordje, is het ook belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid en kwaliteit. Dit naambordje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor blijft het naambordje lang mooi en hoef je niet snel op zoek naar een vervangend exemplaar.

De mogelijkheden voor personalisatie zijn ook eindeloos. Zo kun je kiezen uit verschillende lettertypes, kleuren en afbeeldingen om het naambordje helemaal naar jouw wens te maken. Of je nu gaat voor een strakke moderne uitstraling of juist een klassiek ontwerp, met dit naambordje is alles mogelijk.

Kortom, een mooi en functioneel naambordje is een waardevolle toevoeging aan de uitstraling van je huis. Met dit naambordje ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en een luxe uitstraling.

IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van laser gesneden plexiglas, (met uitzondering van de RVS Look)deze zijn gemaakt van dibont. Plexiglas is een kunststof plaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren van op voorraad. Helder, Opaal, Wit, Zwart, Mat zwart, Grijs en rvs look dibont.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met een afdekdopje in het zwart of wit, Wil je graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de RVS afstandhouders dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de RVS afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.


Deze afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Liane Dam-Kamps
Liane Dam-Kamps
Snelle service in zowel offerte als het maken en opsturen
Richard van der Voet
Richard van der Voet
Perfecte oplettendheid van Uw mensen als een klant een foutje maakt met de graverende letters dat er ee letter staat wat er absoluut niet hoort krijgt klant een mail of t correct of fout is
A.B.W. Wikkerink
A.B.W. Wikkerink