• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering
Meer over Morizo
151X8899 bewerkt

Ik ben Monique Waanders de eigenaar en oprichter van Morizo Design.

Mijn hele leven ben ik al wel creatief, maar in 2012 toen ik met zwangerschapsverlof was ging dit voornamelijk over op het maken van gepersonaliseerde artikelen. Dit ging van gepersonaliseerde shirtjes, naar het bewerken van zo'n beetje alles. Het werd een uit de hand gelopen hobby en zo heb ik besloten om dit fulltime te gaan doen en mijn baan op te zeggen. Spannend, maar nog geen moment spijt van gehad!

Omdat de hobby begonnen is door de kinderen kon het niet anders dan dat zij een rol moesten spelen in de naam en daar komt de naam Morizo uit voort. (Mo)nique (Ri)ley (Zo)ë

In de jaren is het bedrijf flink gegroeid en gingen we van een schuurtje naar een heuse bedrijfsruimte. Door die groei hebben we ons ook moeten inperken in producten om zo efficiënt mogelijk te werken. En zo zijn we ons voornamelijk gaan richten op naambordjes. Hier hebben wij de modernste apparatuur voor in huis.

Ik geniet nog elke dag van het creatief bezig zijn, en ik hoop nog heel lang mensen blij te maken met unieke cadeautjes en naambordjes!