• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering

Naambordje 15x15 cm

Productnummer: MD10347.1
Stel uw product samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Kies de bevestiging
Meest gekozen
RVS Afstandhouders
 26,90 Incl. BTW
Schroeven met dopjes
 20,95 Incl. BTW
Stel uw product samen:
 31,90 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 1064 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Naambordje 15x15 cm
Dit lege naambordje hebben wij speciaal voor de creatievelingen er op staan.
Hier moet u namelijk alles helemaal zelf doen. Het naambordje is namelijk helemaal leeg.

Naambordje voordeur met eigen foto 

Bij dit bordje kunt u ook zelf uw eigen foto uploaden, zo kunt u het naambordje helemaal uniek maken. Dit kan natuurlijk een foto zijn van uw eigen huisdieren maar ook een plek die voor u heel speciaal is.


IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken. Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Voor meer informatie klikt u hier.

Montage instructie Group
Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Monique Seijsener
Monique Seijsener
Het naambordje zag er mooi uit, precies zoals het afgebeeld stond en het was goed verpakt. Wel jammer dat jullie aangaven dat het niet mogelijk was om even telefonisch contact te hebben over het ontwerp. Dat kon alleen via mail. Vandaar dat er over en weer gemaild moest worden en dat nam voor beide partijen veel tijd in beslag, hoewel ik het idee kreeg voor jullie minder tijd, gezien de zeer korte mailtjes die ik terug kreeg. Dat voelde niet echt als een klantvriendelijke benadering. Daar zou ik toch wat meer aandacht aan besteden.
Jan Heesters
Jan Heesters
Timmer 77
Timmer 77
Goede en snelle levering