Ik ben Monique Waanders de eigenaar en oprichter van Morizo Design. Samen met mijn team en trouwe viervoeter Charlie  (al slapend in zijn mandje) zorgen wij ervoor dat de orders zo snel mogelijk richting de klant gaan.

Sinds de zwangerschapsverlof van mijn oudste dochter ben ik creatief bezig. Dit ging van gepersonaliseerde shirtjes naar het bewerken van zo'n beetje alles. Het werd een uit de hand gelopen hobby en zo heb ik besloten om dit fulltime te gaan doen en mijn baan op te zeggen. Spannend, maar nog geen moment spijt van gehad!

Omdat de hobby begonnen is door de kinderen kon het niet anders dan dat zij een rol moesten spelen in de naam en daar komt de naam Morizo uit voort. (Mo)nique (Ri)ley (Zo)ë

In de jaren is het bedrijf flink gegroeid en gingen we van een schuurtje naar een heuse bedrijfsruimte. Hierdoor hebben we ons ook moeten inperken in producten en zo zijn we ons voornamelijk gaan richten op naambordjes. Hier hebben wij de modernste apparatuur voor in huis.

Ik geniet nog elke dag van het creatief bezig zijn, en ik hoop nog heel lang mensen blij te maken met unieke cadeautjes en naambordjes!

Zo hebben we nu ook een nieuwe website gelanceerd waar u zelf uw eigen naambordjes kunt aanpassen en ontwerpen, dit gaat van kleur en lettertype tot eigenlijk alles. Deze site heet:

Zelf uw naambordje aanpassen

Wilt u zelf uw naambordje ontwerpen? dit kan op onze nieuwe website.
Hier kunt u uw naamplaatje van a tot en met z ontwerpen.

Naambordje2go.nl

Google Reviews

Google review

4,9 sterren uit 991 reviews (26-06-2022)

Klik hier om een review te schrijven.

© 2015 - 2022 Morizo Design - Naambordjes - Textiel bedrukkingen - kraamcadeaus - Stickers - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel