• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering

Bedrijfsnaambord Olieblends.nl

Productnummer: MD10455.1
Stel uw product samen:

Niet langer beschikbaar

 30,95 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 1097 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Bedrijfsnaambord Olieblends.nl
 Als u een bedrijf aan huis heeft en graag uw bedrijfslogo subtiel aan de gevel wilt laten zien, zijn er verschillende creatieve manieren om dit te doen. Een optie is om een bescheiden bord met uw logo te plaatsen bij de ingang van uw huis of op de deur. Dit zal mensen die uw huis bezoeken op een discrete manier laten weten dat ze op de juiste plek zijn.

Als uw bedrijf niet zichtbaar is vanaf de weg, kunt u overwegen om een bord aan de straatkant te plaatsen om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Dit kan helpen om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten en potentiële klanten aan te trekken. Zorg er wel voor dat u zich houdt aan eventuele lokale regelgeving met betrekking tot reclame-uitingen aan de straatkant.

Het is altijd belangrijk om subtiliteit en professionaliteit in gedachten te houden bij het tonen van uw bedrijfslogo, vooral als uw bedrijf aan huis is gevestigd. Met de juiste aanpak kunt u uw bedrijf op een effectieve manier promoten zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw huis.

Een naambordje met het bedrijfslogo is een uitstekende manier om de identiteit van je bedrijf te versterken en professionaliteit uit te stralen. Door een gepersonaliseerd naambordje te plaatsen bij de ingang van je kantoor of winkel, geef je klanten en bezoekers direct een positieve eerste indruk. Het toevoegen van een tekst naar keuze of een pijlvormige wegwijzing kan ook helpen om de aandacht te trekken en de navigatie te vergemakkelijken.

Het hebben van een naambordje met bedrijfslogo en aangepaste tekst kan niet alleen praktisch zijn, maar ook een marketingtool worden. Het logo van je bedrijf wordt herkenbaar voor klanten en potentiële klanten, terwijl de toegevoegde tekst een boodschap kan overbrengen die de gewenste actie stimuleert. Of het nu gaat om het verwelkomen van bezoekers, het aankondigen van speciale aanbiedingen of het wijzen naar de ingang om de hoek, een doordacht ontworpen naambordje kan een grote impact hebben op de algehele ervaring van je klanten.

Omdat er een groot verschil is in het ontwerpen van de bedrijfsnaambordjes, kunt u bij ons een offerte opvragen. Graag ontvangen wij dan ook een logo van goede kwaliteit, zodat wij direct kunnen kijken of deze geschikt is. 

IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keuze uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.


Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. 


Wilt u geen bevesting zien dan kunt u kiezen voor de blinde variant, hierbij hangt het bordje aan een sterke magneet en hoeft u slecht 1 gaatje in de muur te boren. Deze is verkrijgbaar voor een meerprijs van €3,95.


Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Liane Dam-Kamps
Liane Dam-Kamps
Snelle service in zowel offerte als het maken en opsturen
Richard van der Voet
Richard van der Voet
Perfecte oplettendheid van Uw mensen als een klant een foutje maakt met de graverende letters dat er ee letter staat wat er absoluut niet hoort krijgt klant een mail of t correct of fout is
A.B.W. Wikkerink
A.B.W. Wikkerink