• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering

Bedrijfsnaambord Kinderopvang Stewies

Productnummer: MD10452.1
Stel uw product samen:

Niet langer beschikbaar

 30,95 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 1093 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Bedrijfsnaambord Kinderopvang Stewies

Een naambordje met uw bedrijfslogo kan een uitstekende manier zijn om uw bedrijf zichtbaar te maken, vooral als u een bedrijf aan huis heeft of als uw bedrijf niet direct zichtbaar is vanaf de weg. Door een naambordje met uw logo aan de gevel te plaatsen, kunt u op een subtiele manier de aandacht vestigen op uw bedrijf en potentiële klanten laten weten waar ze moeten zijn. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om tekst naar keuze toe te voegen aan het naambordje, zoals uw bedrijfsnaam of een korte slogan die uw diensten beschrijft.

Als uw bedrijf zich op een locatie bevindt waar de ingang niet direct zichtbaar is, kan een naambordje met wegwijzing in de vorm van een pijl erg handig zijn. Dit kan klanten helpen om de juiste ingang te vinden, bijvoorbeeld als deze om de hoek van het gebouw is. Door op een creatieve manier gebruik te maken van een naambordje met bedrijfslogo en eventuele wegwijzingen, kunt u de vindbaarheid van uw bedrijf verbeteren en een professionele uitstraling creëren voor bezoekers en klanten.

Omdat er een groot verschil is in het ontwerpen van de bedrijfsnaambordjes, kunt u bij ons een offerte opvragen. Graag ontvangen wij dan ook een logo van goede kwaliteit, zodat wij direct kunnen kijken of deze geschikt is. 
IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keuze uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.


Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. 


Wilt u geen bevesting zien dan kunt u kiezen voor de blinde variant, hierbij hangt het bordje aan een sterke magneet en hoeft u slecht 1 gaatje in de muur te boren. Deze is verkrijgbaar voor een meerprijs van €3,95.


Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Marianne van der Liende
Marianne van der Liende
Supermooi en supersnel!
Arlette Boogert
Arlette Boogert
Maat is erg ruim, mooi materiaal en snel geleverd
R Boom
R Boom
Snelle levering. Makkelijk te bestellen. Hartstikke tevreden