• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering

test product

Productnummer: MD10337
Stel uw product samen:

Direct beschikbaar, levertijd 2-5 days

 55,00 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 1064 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
test product
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Donec sed odio dui.
Content image 1

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van een acrylaat plaat (met uitzondering van de RVS Look), acrylaatplaat is een kunststof naamplaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of plexiglas naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren en maten op voorraad.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken, Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de RVS afstandhouders dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de RVS afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.


De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Content image 2
Monique Seijsener
Monique Seijsener
Het naambordje zag er mooi uit, precies zoals het afgebeeld stond en het was goed verpakt. Wel jammer dat jullie aangaven dat het niet mogelijk was om even telefonisch contact te hebben over het ontwerp. Dat kon alleen via mail. Vandaar dat er over en weer gemaild moest worden en dat nam voor beide partijen veel tijd in beslag, hoewel ik het idee kreeg voor jullie minder tijd, gezien de zeer korte mailtjes die ik terug kreeg. Dat voelde niet echt als een klantvriendelijke benadering. Daar zou ik toch wat meer aandacht aan besteden.
Jan Heesters
Jan Heesters
Timmer 77
Timmer 77
Goede en snelle levering