• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zelf ontwerpen
  • express-delivery Snelle levering

Kinderkoffertje met naam en geboortedatum meisje

Productnummer: MD10513.3
Stel uw product samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Kleur koffertje
 18,95 Incl. BTW
 18,95 Incl. BTW
 18,95 Incl. BTW
Stel uw product samen:
Kleur koffertje
 18,95 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.9/5 uit 1068 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Kinderkoffertje met naam en geboortedatum meisje

Kinderkoffertje met naam en datum


Een koffertje met naam is natuurlijk leuk om te geven bij de geboorte. Dit kunt u natuurlijk doen door het koffertje zo te geven zodat ze er leuk spulletjes in kunnen opslaan. Maar het is natuurlijk leuker om er een leuk kraam pakketje van te maken. U kunt er dan nog een aantal knuffeltjes en andere baby spulletjes in doen

Via onze ontwerptool kunt u zelf alles aanpassen qua opdruk, een ander lettertype een andere kleur opdruk of misschien wilt u nog wel een klein plaatje toevoegen, het is allemaal mogelijk.
Het koffertje is 25cm breed en 17cm hoog en de diepte is 8cm.
IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken. Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Voor meer informatie klikt u hier.

Montage instructie Group
Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Kim Wilms-Verstegen
Kim Wilms-Verstegen
Snelle levering, precies zoals we wilde hebben erg fijn dat je al een proefvoorbeeld krijgt wat over een komt. Goed verpakt en nette service
Hans Vialle
Hans Vialle
Patrick Elsen
Patrick Elsen
Heb nog bij jullie een bestelling gedaan en steeds was het mooi item,perfect verpakt en vrij op tijd geleverd,kan niet beter,grts Patrick.