Naambordje bestellen in Hengelo

Wilt u ook het liefst geen verzendkosten betalen? Geen probleem u kunt bij ons ook afhalen in Hengelo. Dus komt u uit de buurt van Hengelo Enschede Borne of Almelo dan kunt u ook overwegen om het naambordje af te halen.

Is uw naambordje ook aan vervanging toe? Voor iedereen die een nieuw en uniek naambordje wil bij de voordeur of een leuk naambord met huisnummer zoekt, compleet gepersonaliseerd met afbeeldingen of andere lettertypes, van rvs tot helder plexiglas. Wij hebben zeer veel soorten naamplaten dus voor iedereen is er wel wat te vinden, mocht dit voor u niet het geval zijn dan kunt u altijd een mailtje naar ons sturen met uw wensen er in en dan kunnen we samen kijken of we wat kunnen maken wat bij u past.

Erg in trek zijn de Stick Family naambordjes, erg leuk om te zien en om je eigen poppetjes uit te zoeken. Dit is een rage die is overgewaaid uit Amerika waar ze deze poppetjes ook veel gebruiken op de auto om de gezinssamenstelling uit te beelden.

Mocht je nog niet precies weten wat je zoekt dan hebben we op onze dochterpagina Naambordjebestellen.nl een zogenaamd lookbook met de diverse voorbeelden onder elkaar. voor het lookbook kunt u hier klikken. Hierdoor krijgt u een snel beeld van de mogelijkheden, en deze gaan natuurlijk veel verder dan dat wij kunnen laten zien. Want misschien ziet u wel 2 leuke naambordjes en wilt u deze combineren, hiervoor kunt u even een mailtje sturen en dan maken wij met alle plezier een voorbeeld zodat u kunt zien of het is wat u zoekt.

Levertijden en Werkwijze

Wij kunnen snel leveren omdat wij alle materialen ruim op voorraad hebben. Op het moment dat u een naambordje bij ons besteld gaat een medewerker daar een voorbeeld van maken met uw eigen namen en gekozen kleuren en afbeelding, dit proberen wij altijd binnen 24 uur naar u gemaild te hebben. Nu kunt u zien hoe het naambordje er uit komt te zien en kunt u alles controleren en eventueel aanpassen of fouten doorgeven. Op het moment dat wij van u goedkeuring hebben op het voorbeeld zal het bordje in productie gaan en zal het meestal 2 dagen later al op de post gaan. Nu is het van Post NL afhankelijk hoe snel het bij u geleverd wordt, maar over het algemeen is dit de eerst volgende werkdag. Op het moment dat wij het pakketje afleveren bij Post NL krijgt u een track en trace code zodat u de bestelling kunt volgen. De meeste naambordjes zullen verstuurd worden als een brievenbuspakketje, en past dus door de brievenbus. Hiervoor hoeft u dus niet thuis te blijven.

Prijzen

Alle Naambordjes in ons assortiment zijn zeer betaalbaar en voor ieder budget bereikbaar, de prijzen beginnen bij €20,- tot maximaal €30.- inclusief bevestiging. Uitzondering op deze prijzen zijn de bedrijfsnaambordjes hier maken wij prijzen voor op aanvraag omdat dit niet altijd te vergelijken is met een standaard naambordje. Maar ook hiervoor zijn de prijzen zeker niet hoog. Dus wilt u graag een bedrijfsnaambordje laten maken stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met uw logo of bedrijfsnaam en dan kunnen wij kijken of we er wat mee kunnen en wat de prijs daarvoor zal zijn.

Zelf uw naambordje aanpassen

Wilt u zelf uw naambordje ontwerpen? dit kan op onze nieuwe website.
Hier kunt u uw naamplaatje van a tot en met z ontwerpen.

Naambordje2go.nl

Google Reviews

Google review

4,9 sterren uit 991 reviews (26-06-2022)

Klik hier om een review te schrijven.

© 2015 - 2022 Morizo Design - Naambordjes - Textiel bedrukkingen - kraamcadeaus - Stickers - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel