De naambordjes worden standaard geleverd met bevestiging zoals hieronder te zien is in wit of zwart. Met deze bevestiging heeft het bordje 4 gaten van 5mm op 15mm uit de hoeken.

. 

RVS Afstandhouders

Een andere optie zijn afstandhouders. 

RVS Afstandhouders geven het naambordje een luxere uitstraling. Ze zorgen voor ca. 1,5 cm afstand ten opzichte van de muur. Deze zijn verkrijgbaar voor een meerprijs van €5,-  Deze afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten.

Het naambordje bevestigen met afstandhouders is heel eenvoudig, het enige waar u even op moet letten is dat er een linkse draad op zit waardoor u net de andere kant op moet draaien dan u gewent bent. Dus tegen de klok in is vast en met de klok mee is open. Met deze bevestiging heeft het bordje 4 gaten van 9mm op 15mm uit de hoeken.

 

  

Naambordje monteren

Hoe moet u het naambordje monteren met rvs afstandhouders? In onderstaande video laten we u stap voor stap zien hoe u het naambordje aan de muur kunt bevestigen.

Zelf uw naambordje aanpassen

Wilt u zelf uw naambordje ontwerpen? dit kan op onze nieuwe website.
Hier kunt u uw naamplaatje van a tot en met z ontwerpen.

Naambordje2go.nl

Google Reviews

Google review

4,9 sterren uit 991 reviews (26-06-2022)

Klik hier om een review te schrijven.

© 2015 - 2022 Morizo Design - Naambordjes - Textiel bedrukkingen - kraamcadeaus - Stickers - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel