Meest gestelde vragen: 

Wat zijn de levertijden?
Alles wordt op maat voor u gemaakt. Hierdoor bedraagd de levertijd 2-4 werkdagen. Heeft u iets met spoed nodig dan kunt u het beste eerst even contact opnemen met info@morizo.nl

Wat zijn de verzendkosten?
Er wordt uitsluitend met PostNL verzonden en altijd met een track&trace code. Voor producten die door de brievenbus kunnen zijn de verzendkosten €4,75 en voor pakketpost €6,95.

Waarom geen gratis verzenden?
Veel mensen willen graag bestellen zonder verzendkosten, wij hebben hier bewust niet voor gekozen omdat wij voor iedereen de prijzen laag willen houden qua producten want de verzendkosten zullen anders in de produktprijs verwerkt worden. Dus op deze manier is iedereen goedkoper uit, iemand die 1 product besteld maar ook iemand die 100 producten bestelt. De verzendkosten zijn ook letterlijk de kosten die wij maken voor het versturen en verpakken.

Hoe vallen de maten van de kindershirts?
De shirts vallen gewoon op maat, maar wel iets smaller. Mocht u dus twijfelen over een maat dan kunt u het beste een maatje groter nemen.

Wat is het verschil in bevestiging bij de naambordjes?
Standaard leveren wij bevestiging bij de naambordjes, deze bestaan uit schroeven, pluggen, kunstof afstandbusjes en afdekdopjes in zwart of wit. U kunt ook kiezen voor de luxere bevestiging RVS afstandhouders, deze hebben 1,5 centimeter afstand van de muur en geven het naambordje een mooiere en luxere uitstraling, zeker in heldere bordjes is dit aan te raden. Deze afstandhouders hebben een meerprijs van €5,00. U kunt hier meer informatie vinden over de bevestiging.

Hoe moet het naambordje bevestigd worden?
Hoe moet u het naambordje aan de muur bevestigen? Via onderstaande video kunt u stap voor stap zien hoe u het naambordje met afstandhouders aan de muur bevestigd.

Welke verschillende kleuren opdruk zijn er?
We hebben behoorlijk wat verschillende kleuren, deze hebben we zo goed mogelijk proberen weer te geven in een kleurenkaart. Nou is een kleur op ieder beeldscherm weer anders dus dit is hooguit een indicatie.

Voor textiel kunt u de kleuren hier bekijken.

Voor naambordjes en stickers kunt u hier de kleuren bekijken.

Hoe worden de naambordjes gemaakt?
Alle naambordjes worden gemaakt met een UV Printer. Deze prints zijn van hoge kwaliteit en zijn weersbestendig.

Hoe Lang is de garantie op de naambordjes?
Wij geven op al onze naambordjes 2 jaar garantie. De levensduur van de print is afhankelijk van meerdere omstandigheden, Waaronder neerslag en voornamelijk zonlicht. Afhankelijk van waar uw naambordje hangt gaat deze langer mee.

Kan ik mijn bestelling retourneren? 
Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Het artikel kan binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld worden om retour gestuurd te worden. Stuur een mailtje met uw gegevens, ordernummer en reden naar  info@morizo.nl. Stuur het artikel niet eerder retour dan dat u van ons een bevestiging heeft gehad. Hierna heeft u nog 14 dagen om te zorgen dat het artikel bij ons komt.

U dient wel met het onderstaande rekening te houden:

  • Het artikel moet nog voorzien zijn van alle originele labels.
  • Het artikel mag niet gedragen zijn.
  • Het artikel mag niet beschadigd zijn.
  • Deze voorwaarden gelden niet voor bedrukte en gepersonaliseerde artikelen, wat bij ons voor veel artikelen het geval is.

U dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.

Het retouradres is:
Morizo Design
Dr. Schaepmanstraat 15
7557JA Hengelo

Let op: de kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw rekening.

Voor vragen kunt u terecht bij info@morizo.nl

Zelf uw naambordje aanpassen

Wilt u zelf uw naambordje ontwerpen? dit kan op onze nieuwe website.
Hier kunt u uw naamplaatje van a tot en met z ontwerpen.

Naambordje2go.nl

Google Reviews

Google review

4,9 sterren uit 991 reviews (26-06-2022)

Klik hier om een review te schrijven.

© 2015 - 2022 Morizo Design - Naambordjes - Textiel bedrukkingen - kraamcadeaus - Stickers - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel