Sorteer op
 • Kraampakket knuffel meisje
  Kraampakket knuffel meisje

  KRAAMPAKKET KOFFER MET KNUFFEL VOOR EEN MEISJEWil je echt een leuk en uniek kraamcadeau geven, dan is dit rijk gevulde koffertje echt een aanrader.
  Je kan de kleuren helemaal zelf samenstellen.

  Wil je liever een andere…

  € 37,50
 • Kraampakket knuffel jongen
  Kraampakket knuffel jongen

  KRAAMPAKKET KOFFER MET KNUFFEL VOOR EEN JONGENWil je echt een leuk en uniek kraamcadeau geven, dan is dit rijk gevulde koffertje echt een aanrader.
  Je kan de kleuren helemaal zelf samenstellen.

  Wil je liever een andere…

  € 37,50
 • Kraampakket beer tuinbroek
  Kraampakket beer tuinbroek

  KRAAMPAKKET KOFFER MET BEER VOOR EEN MEISJEWil je echt een leuk en uniek kraamcadeau geven, dan is dit rijk gevulde koffertje echt een aanrader.
  Wil je liever een andere samenstelling? dat is natuurlijk ook mogelijk!
  Neem even…

  € 35,00
 • Kraampakket beer tuinbroek blauw
  Kraampakket beer tuinbroek blauw

  KRAAMPAKKET KOFFER MET BEER VOOR EEN JONGENWil je echt een leuk en uniek kraamcadeau geven, dan is dit rijk gevulde koffertje echt een aanrader.

  Wil je liever een andere samenstelling? dat is natuurlijk ook mogelijk!
  Neem even…

  € 35,00
 • Stapeltoren met geboortegegevens
  Stapeltoren met geboortegegevens

  STAPELTOREN MET GEBOORTEGEGEVENS
  Elk kind is er mee groot geworden. Een stapel toren. Nu nog leuker met geboortegegevens. Leuk om te geven als kraamcadeau. Wij pakken dit ook al voor u in zodat t al klaar is om te geven.

  De toren…

  € 9,95

De Leukste kraamcadeaus

Kraamcadeaus in alle soorten en maten. Van geboortelijstjes en tegeltjes tot tutpopjes en slabbers. Zoek je een klein kraamcadeau of misschien wel een groot pakket, hier zit je altijd goed. Of het nou is voor een babyshower, of een kraamcadeau voor een jongen of meisje. Ook een leuk idee om te geven als kraam cadeau is natuurlijk een naambordje, want wie denkt er nu aan om meteen de kleine spruit daar bij op te zetten.  Zit er nog geen geschikt kraamcadeau tussen? Neem contact op met info@morizo.nl voor een kraamcadeau op maat., want we kunnen er natuurlijk ook 1 samenstellen uit de diverse producten dieop de site staan.

Google Reviews

Google review

4,9 sterren uit 894 reviews (12-09-2021)

Klik hier om een review te schrijven.

© 2015 - 2021 Morizo Design - Naambordjes - Textiel bedrukkingen - kraamcadeaus - Stickers - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel