NAAR DE TOPPERS  IN CONCERT SHIRTS

Toppers in concert 2019 HAPPY BIRTHDAY PARTY 

‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE

De toppers in concert shirtjes

Net als voorgaande jaren hebben wij leuke passende kleding voor de Toppers in concert. Zo zullen wij dit jaar natuurlijk volgens dresscode de shirtjes in de kleuren rood, wit en blauw hebben. Deze zijn er in een heren en vrouwen varriant. De vrouwen shirtjes zijn meer getailleerd en de hals is wat dieper uitgesneden. Alle opdrukken kunnen weer in diverse kleuren worden gedrukt, waaronder ook goud, en goud glitter om het thema nog maar eens extra te benadrukken zodat het weer een mooie outfit wordt. Ook hebben we dit jaar weer de mogelijkheid om je naam achter op het shirt te laten drukken, altijd leuk voor als je met een grote groep gaat. Heb je zelf een ontwerp in gedachten maar weet je niet waar je er mee terecht kan, stuur ons een mailtje en wij gaan kijken of we het kunnen maken. Wij hebben de eerste ontwerpen al online staan maar deze zullen langzaam aan nog steeds verder aangevuld worden.

Prijzen

Morizo Design wil graag dat iedereen een leuk shirt kan halen voor de toppers in concert en zo de dresscode kan volgen. Daarom hebben wij gekozen voor een betaalbare prijs voor unieke en kwalitatief goede toppers kleding. Alle shirtjes kosten €14,95. U kunt voor een minimale meerprijs de opdruk in goud glitter laten drukken of de naam op de achterkant laten plaatsen, dit is natuurlijk geen must, maar benadrukt het thema des te meer. En op deze manier wordt de outfit nog unieker

Toppers dresscode

DRESSCODE 2019 Met ruim 3 miljoen bezoekers en ieder jaar een Top 3 plaats in meest succesvolle stadionconcerten in de wereld blijft het succes van Toppers in Concert voortduren. De meest indrukwekkende dresscode was ongetwijfeld bij het vorige jubileum 5 jaar geleden. Kippenvel bij het zien van de Nederlandse vlag en een traditie die we dus in ere willen houden bij een jubileum. Volledig Oer-Hollands en 'Over de Top'! De dresscode is dus: 

  • Feestelijk ROOD voor de tweede ring
  • WIT voor de eerste ring
  • BLAUW voor het veld

Dresscode toppers in concert 2019

 Dit alles met een kleine TOUCH OF GOLD, ze bestaan immers niet voor niets 15 jaar!

Algemene Toppers informatie

VRIJDAG 31 MEI & ZATERDAG 1 JUNI 2019, de 15e Arena-editie van 'Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar' met Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, en Jan Smit! 
 

Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Kom jij op hun 'verjaardagspartijtje'? Zet je feestmuts op en hang je slingers om! Samen met 65.000 feestvierders gaan ze er iedere avond een ouderwetse 'KNALFUIF' van maken die zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan jullie ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met 's-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

En hoe kan dat nou beter dan in onze unieke toppers kleding.

Zelf uw naambordje aanpassen

Wilt u zelf uw naambordje ontwerpen? dit kan op onze nieuwe website.
Hier kunt u uw naamplaatje van a tot en met z ontwerpen.

Naambordje2go.nl

Google Reviews

Google review

4,9 sterren uit 991 reviews (26-06-2022)

Klik hier om een review te schrijven.

© 2015 - 2022 Morizo Design - Naambordjes - Textiel bedrukkingen - kraamcadeaus - Stickers - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel